Havermoutkoekjes met banaan en chocolade
30min
•Easy
Ingrediënten
Wat heb je nodig?1,5 banaan
75 g pure chocolade
75 g cashewnoten
200 g havermout
40 g geraspte kokos
120 g dadelpasta of dadels
60 g kokosolie
Je winkelwagen is leeg
30min
•Easy
Havermout koekjes met banaan en chocolade, een gezonde snack en ideaal voor de brooddoos, glutenvrij als je glutenvrije havemout gebruikt.
1,5 banaan
75 g pure chocolade
75 g cashewnoten
200 g havermout
40 g geraspte kokos
120 g dadelpasta of dadels
60 g kokosolie
1,5 banaan
75 g pure chocolade
75 g cashewnoten
200 g havermout
40 g geraspte kokos
120 g dadelpasta of dadels
60 g kokosolie
Dit gezonde tussendoortje gaat erin als koek.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Pel de banaan en snijd hem in stukjes. Hak de chocolade en de cashewnoten grof.
Doe de havermout, de geraspte kokos, de dadelpasta, de kokosolie, de chocolade en de cashewnoten in een kom.
Voeg de banaan toe.
Meng tot een homogeen deeg.
Rol het deeg tot balletjes.
Leg de balletjes op een vel bakpapier op een bakplaat. Laat wat tussenruimte tussen de balletjes, want de koekjes vloeien een beetje uit.
Zet 20 minuten in de oven.
Laat afkoelen.
Geen extra tips nodig, just enjoy!
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!