WEBSHOP MUST HAVES
Pancakes gevuld met chocolade
Fluffy kleine pannenkoekjes met gesmolten chocolade in. Nu al sorry als je deze iiiiieder weekend moet bakken!
Ingrediënten
2 eieren
40 g suiker
1 theelepel azijn
2 koffielepels bakpoeder
170 g bloem
200 ml melk, op kamertemperatuur
2 eiwitten
snufje zout
klontje boter om te bakken
1 pak dunne pure chocoladeplakjes
Bereidingswijze
Klop de eieren wat schuimig met de suiker en azijn in een grote kom.
Meng het bakpoeder door de bloem en voeg afwisselend delen bloem en melk toe aan de schuimige eieren.
Klop de twee eiwitten stevig met een snuf zout en meng ze voorzichtig door het mengsel.
Verwarm een grote koekenpan en vet in met wat boter. Leg 3 eetlepels deeg een beetje uit elkaar in de warme pan, leg er een stukje chocolade op, bedek met een lepeltje deeg en laat een 2-tal minuten bakken op medium vuur. Draai ze om en laat de andere kant nog een minuutje verder bakken. Bak zo het volledige deeg op.
TIP
Het lekkerst gewoon met wat poedersuiker erop.