Over mij
Lady Chef
Mijn liefde voor koken begon al in mijn kindertijd, toen ik mijn vader canard laqué zag bereiden in de keuken, tot groot genoegen van zijn gasten. Op dat moment wist ik dat ik later chef wilde worden, om dat warme gevoel later te kunnen doorgeven. Mijn passie om te experimenteren in de keuken heb ik naar een hoger niveau getild op de hotelschool.
Mijn gedrevenheid voor het culinaire bracht me steeds verder: van patissier bij hofleverancier Wittamer tot chef in mijn eigen restaurant. In 2009 werd ik verkozen tot beste vrouwelijke chef van het jaar.
Baking Chef
Bakken is voor mij een echt feest. Er is niets leukers dan experimenteren met bloem, melk en eieren om mijn familie te verrassen met zelfgemaakte gebakjes. Van echte bakklassiekers tot fancy sweets en brood… met mijn televisieprogramma “Goe Gebakken” ging Vlaanderen massaal aan het bakken.
Media Chef
Misschien kennen jullie mij van TV… Maar sinds 2015 ben ik actief op mijn eigen digitaal platform (Facebook, Instagram, Pinterest, TikTok en YouTube ). Elke dag mensen inspireren met lekkere, haalbare gerechten en de interactie met mijn online community geeft mij vandaag de grootste voldoening als chef!
Mama Chef
Als chef in hart en nieren én toegewijde moeder heb ik een duidelijke missie: elke dag vers, voedzaam en heerlijk eten bereiden voor mijn gezin. Liefde en zorg staan centraal in mijn keuken; ik streef altijd naar het beste voor mijn familie. Naast mijn passie voor koken, ben ik ook sociaal geëngageerd en een trotse ambassadeur van Make-A-Wish, waar ik mij inzet om de dromen van kinderen waar te maken.
Duurzame Chef
Duurzaamheid is voor mij geen modewoord, maar een levenswijze. In mijn keuken staan respect voor de ingrediënten en zorg voor onze planeet centraal. Ik wil een voorbeeld zijn voor een duurzamere levensstijl. Daarom kies ik bewust voor seizoensgebonden en lokale producten, en streef ik naar ‘zero waste’ om onze ecologische voetafdruk te verkleinen.
Samen met mijn bio boer Tijs wil ik mensen informeren over groenten en hun seizoenen. Met mijn vegetarische recepten hoop ik mensen te inspireren om duurzamere eetgewoonten te ontwikkelen.
Mijn doel? Mensen blij maken met wat ik doe – “Creating happy moments.” Laten we samen genieten van al het lekkers en tegelijkertijd iets goeds doen voor onze planeet!