Sofie Dumont, een duurzaam food en lifestyle brand

Op zoek naar opportuniteiten om jouw merk en producten top of mind te maken bij de Belgische consument? Wij zijn de juiste ‘partner in food’ voor jou! Wij helpen graag ambitieuze merken om succesvolle campagnes te bedenken, te producen en te versterken. Ik sta klaar om samen maximale impact te creëren voor jouw merk en nieuwe content voor mijn trouwe community van foodlovers.

Sofie: “Hi there, ik ben Sofie Dumont, mama een chef met een hartstochtelijke liefde voor bakken. Mijn wereld is een mix van smaken, creativiteit en familiegezelligheid. Elke dag inspireer ik mijn trouwe community met eenvoudige familiegerechten en bakcreaties. Dat doe ik met dezelfde passie waarmee ik elke dag in mijn keuken sta – vol overgave en met een echte ‘family vibe’.”

Ons 360° digitaal food platform is toonaangevend in België.

Wij zijn actief op alle grote sociale media (zoals Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en TikTok) en hebben een indrukwekkende collectie van meer dan 1400 recepten. Elke maand bereiken we 10 miljoen consumenten in heel België, zowel online als via onze nieuwsbrief, dankzij ons uitgebreide 360° foodplatform. Onze aanpak zorgt voor continue groei in Vlaanderen en Wallonië, met een betrokken community. Ontdek in deze video hoe we impact maken en wat we voor jou kunnen betekenen, uitgelegd door Sofie in slechts 1 minuut:

Nieuwe talenten

Bij sofiedumont.be hebben we een team van chefs die bruisen van talent, elk gedreven door dezelfde visie en liefde voor eten. Grace inspireert met creatieve video’s speciaal voor de kinderen, terwijl veggie chef Sidney steeds weer opduikt met innovatieve groenteschotels. Onze Napolitaanse pizzaiolo, Luca, onthult de geheimen van het bakken van next-level pizza’s thuis. Lokale boer Tijs, aan de andere kant, verrijkt ons met duurzame tips voor seizoensgebonden groenten van eigen bodem. Cesar combineert zijn modellenwerk met een passie voor koken, waarbij zijn wereldwijde avonturen zijn recepten inspireren. Sofie is niet alleen in haar passie; ze heeft zich omringd met mensen die dezelfde vurigheid delen. Ons platform is altijd gericht op de toekomst en strekt verder dan alleen het culinaire talent van Sofie. Het is echt een culinair platform voor elke foodliefhebber.