ONS PLATFORM

Hi there :)! Op zoek naar opportuniteiten om jouw merk en producten top of mind te maken bij de Belgische consument? Wij zijn de juiste ‘partner in food’ voor jou! Wij helpen graag ambitieuze merken om succesvolle campagnes te bedenken, te producen en te versterken. Ik sta klaar om samen maximale impact te creëren voor jouw merk en nieuwe content voor mijn trouwe community van foodlovers.

Contacteer ons voor meer info & ontvang onze content calendar

Ons 360° digitaal food platform is toonaangevend in België.

Dagelijks inspireren wij een grote community van geëngageerde food lovers met heerlijke en makkelijke recepten voor iedereen. Sofie Dumont – bekroond als Chef en Patissier – maakt beestig lekkere familiegerechten en zalige gebakjes, waar je instant happy van wordt.

Onze friends zijn stuk voor stuk talenten met dezelfde visie en passie voor food: Grace brengt de leukste video’s met inspiratie voor de kids, veggie chef Sidney verrast met originele groentegerechten, de Napolitaanse pizzaiolo Luca leert ons thuis next level pizza’s bakken en mijn lokale boer Tijs deelt zijn duurzame tips met seizoensgroenten van bij ons.

Maandelijks bereiken we meer dan 10 miljoen consumenten over heel België via onze website, sociale mediakanalen (Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en TikTok) en newsletter. Dankzij onze 360° aanpak blijven we elke dag verder groeien in Vlaanderen én Wallonië.

Samenwerken

Onze partnerships worden met zorg uitgekozen, want credibiliteit en authenticiteit zijn key! We blenden jouw brand values op een natuurlijke manier in onze storytelling en producen campagnes op maat voor een maximale impact:

WE CREATE

  • Merk visibiliteit in native content voor onze trusted community in België;
  • Campagnes & engaging content voor jouw merk;
  • Productontwikkeling & consultancy voor een sterke go-to-market strategie;
  • Events voor happy werknemers of klanten.

WE ENDORSE

  • Met Sofie als award-winning chef & mama;
  • Met getalenteerde friends /kwalitatieve micro influencers met dezelfde visie.

WE INSPIRE

  • Maandelijks >10 miljoen consumenten via ons 360° food platform: website, sociale media en newsletter;
  • Op dagelijkse basis met relevante content aangepast aan publiek en kanaal, in NL en FR.

Partners

Voor onze partners gaan we die extra mile! Ontdek wie onze partners zijn, waarom ik met hen samenwerk en hoe we samen succesvolle content maken. Webinars, master classes, samplings, custom newsletters, bannering. We zijn er om jou te ondersteunen met onze expertise en te brainstormen over nieuwe ideeën.

Ontdek onze partners