SOFIE DUMONT FOOD PLATFORM

Op zoek naar opportuniteiten om jouw merk en producten top of mind te maken bij de Belgische consument? Wij zijn de juiste ‘partner in food’ voor jou! Wij helpen graag ambitieuze merken om succesvolle campagnes te bedenken, te producen en te versterken. Ik sta klaar om samen maximale impact te creëren voor jouw merk en nieuwe content voor mijn trouwe community van foodlovers.

Sofie: “Hi there, ik ben Sofie Dumont, mama een chef met een hartstochtelijke liefde voor bakken. Mijn wereld is een mix van smaken, creativiteit en familiegezelligheid. Elke dag inspireer ik mijn trouwe community met eenvoudige familiegerechten en bakcreaties. Dat doe ik met dezelfde passie waarmee ik elke dag in mijn keuken sta – vol overgave en met een echte ‘family vibe’.”

Ons 360° digitaal food platform is toonaangevend in België.

Wij zijn aanwezig op alle sociale media kanalen en hebben meer dan 1000 recepten op onze website. Maandelijks bereiken we meer dan 10 miljoen consumenten verspreid over heel België via onze website en sociale mediakanalen, zoals Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en TikTok. Ook via onze nieuwsbrief bereiken we een groot publiek. Dankzij onze 360° aanpak blijven we dagelijks groeien, zowel in Vlaanderen als in Wallonië.

Samenwerken

Onze partnerships worden met zorg uitgekozen, want credibiliteit en authenticiteit zijn key! We blenden jouw brand values op een natuurlijke manier in onze storytelling en producen campagnes op maat voor een maximale impact:

WE CREATE

  • Merk visibiliteit in native content voor onze trusted community in België;
  • Campagnes & engaging content voor jouw merk;
  • Productontwikkeling & consultancy voor een sterke go-to-market strategie;
  • Events voor happy werknemers of klanten.

WE ENDORSE

  • Met Sofie als award-winning chef & mama;
  • Met getalenteerde friends /kwalitatieve micro influencers met dezelfde visie.

WE INSPIRE

  • Maandelijks >10 miljoen consumenten via ons 360° food platform: website, sociale media en newsletter;
  • Op dagelijkse basis met relevante content aangepast aan publiek en kanaal, in NL en FR.

Contacteer ons voor meer info & ontvang onze content calendar

Nieuwe talenten

Bij sofiedumont.be hebben we een team van chefs die bruisen van talent, elk gedreven door dezelfde visie en liefde voor eten. Grace inspireert met creatieve video’s speciaal voor de kinderen, terwijl veggie chef Sidney steeds weer opduikt met innovatieve groenteschotels. Onze Napolitaanse pizzaiolo, Luca, onthult de geheimen van het bakken van next-level pizza’s thuis. Lokale boer Tijs, aan de andere kant, verrijkt ons met duurzame tips voor seizoensgebonden groenten van eigen bodem. Sofie is niet alleen in haar passie; ze heeft zich omringd met mensen die dezelfde vurigheid delen. Ons platform is altijd gericht op de toekomst en strekt verder dan alleen het culinaire talent van Sofie. Het is echt een culinair platform voor elke foodliefhebber.

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste projecten, interessante ontwikkelingen in de markt & upcoming content formats?

Schrijf je in op onze newsletter!