Doe mee aan de ‘Ballekes Battle’!

Yessss, Zet je schrap voor de Ballekes Battle van dit jaar!

Tot en met 12 november 2023 kun je jouw favoriete recept met gehaktballekes insturen via het online inschrijvingsformulier hieronder. Samen met Lekker Van Bij Ons ga ik op zoek naar het meest verrukkelijke en originele balleke.

Ballekes zijn niet alleen super veelzijdig, maar ook nog eens lekker goedkoop. Dus laat je creativiteit de vrije loop en doe mee aan deze culinaire uitdaging! De 3 winnaars ontvangen een Ballekes Battle keukenschort en cadeaubonnen van Beenhouwerij Renmans, zodat je nog meer heerlijke ballekes kunt maken.

Dus, waar wacht je nog op? Warm die (spier)ballen alvast op, laat die ballekes rollen en wie weet ben jij wel één van de gelukkige winnaars!

Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie creaties 😉

Sofie X

Hoe kan je deelnemen aan de 'Ballekes Battle'?

 • Schrijf je tussen 3-12 november 2023 in via het online formulier hieronder. De wedstrijd staat open tot en met 12 november 23u59.
 • Voeg jouw recept idee toe (ingrediënten, korte beschrijving, foto, etc)
 • Heb je vragen? Contacteer mij per mail via info@sofiedumont.be

Hoe maak je kans & wat kan je winnen?

 • Zend het lekkerste en meest originele recept met gehaktballekes in.
 • Maak het lekker eenvoudig & gebruik bij voorkeur lokale seizoensingrediënten.
 • De 3 winnaars krijgen een Ballekes Battle keukenschort.
 • De 2e en 3e plaats krijgen een cadeaubon ter waarde van €50 bij Beenhouwerij Renmans. De 1e plaats krijgt een cadeaubon ter waarde van €100 bij Beenhouwerij Renmans.
 • De winnaars van de wedstrijd zullen na 15 november persoonlijk via e-mail op de hoogte worden gebracht. Als je bij de gelukkige winnaars hoort, vragen we je om je adresgegevens door te geven, zodat we je prijs naar je kunnen opsturen. Let op: je hebt tot en met 24 november de tijd om op onze e-mail te reageren en je adresgegevens door te geven. Zorg dus dat je je mailbox goed in de gaten houdt!

Daag familie en vrienden uit om samen de ‘Ballekes Battle’ aan te gaan en deel jouw favoriete ballekes recepten op sociale media en vermeld: @sofiedumontchef @lekkervanbijons #BALLEKESBATTLE

VEEL SUCCES & LAAT ZE MAAR ROLLEN!!!

SCHRIJF JE IN

  Upload jouw foto

  IN SAMENWERKING MET