Het Laatste Nieuws: “Mijn motto”

Ik probeer lekker relaxed in het leven staan. Dat begint bij mijn gezin, maar ik wil ook het publiek inspireren om momenten van gezelligheid en ontspanning te creëren.

Relaxed zijn is mijn tweede natuur. Toen ik nog een eigen restaurant had, werd er gelachen of opgekeken als ik – omsingeld door bestelbonnen uit de zaal met aanpassingen door de klant en dampende potten en pannen – zo zen bleef tijdens een service.

Van elk moment met mijn gezin, vrienden of familie probeer ik een feest te maken. Onverwachts alles uit de koelkast halen: hapjes, cocktails en gerechtjes om te delen. Blije gezichten gegarandeerd! Een bord hoeft toch niet perfect gedresseerd te zijn? In het juiste gezelschap smaakt een met liefde gemaakt gerecht áltijd.

Download het volledige artikel