Pop-up Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

2013 was het jaar van de grote nieuwe dingen: ik kreeg een baby, trouwde, gaf tal van workshops en demo’s en liep stage bij topchefs Syrco Bakker, Sergio Herman en Kobe Desramaults. Ik werkte hard aan een nieuw bakboek en tussendoor stond nog een trip naar Ethiopië op het programma, waar ik voor JAVA koffie ging oogsten.

Daarnaast keek ik vooral heel erg uit naar de start van mijn eigen culinaire pop-up, op 21 november 2013. Want koken blijft voor mij het allerbelangrijkste – het fornuis is gewoon mijn ‘place to be’. Ik ontvang er mijn gasten heel persoonlijk, bij mij in de keuken, en leg ik ze in de watten met een intiem en informeel etentje.

Het was dineren in de ontspannen sfeer van een landelijke huiskamer van een prachtig gerestaureerde hoeve hartje Pajottenland, met open keuken en zicht op de glooiende weiden en boomgaarden. Ik kook wat ik zelf lekker vind, volgens de inspiratie van het moment, met producten uit ‘mijn’ Pajottenland. In mijn nieuwe keuken ga ik nog meer voor de échte terroir: groenten, vlees, melk, boter en fruit uit eigen streek, aangevuld met andere ingrediënten van het seizoen. Vers, landelijk en zo natuurlijk mogelijk. De formule voor een avond met mij als jouw privé chef is die van één menu, aan één prijs.

Dit pop-up restaurant was van 21 november tot 22 december 2013.

Elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond en elke zondagmiddag.
Adres: Lombeekkeitse 13 – 1760 Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek.