Croque wafeltjes met beenham, jonge kaas, basilicum en tomaat
Ingrediënten (Voor 4 personen)
2 vellen kant en klaar bladerdeeg
8 sneetjes jonge bio kaas
8 sneetjes beenham
1 bot basilicum
1 doosje zongedroogde tomaatjes
Bereidingswijze
Snij basilicum en tomaatjes fijn , verdeel gelijkmatig over 1 vel bladerdeeg
Beleg met hesp en dan met kaas
Snij in stukken zodat ze in je wafelijzer passen , vorm maakt niet uit
Laat 5 min bakken , haal ze eruit als ze krokant en goudbruin zijn
Kids versie
Snij de gebakken wafels in driehoeken
Maak oogjes van komkommer en olijfjes , tanden van reepjes kaas en de tong van hesp
Ja, je kunt de croque wafeltjes van tevoren maken en later opwarmen in het wafelijzer of de oven.
Een frisse salade met bijvoorbeeld veldsla en een dressing van olijfolie en balsamicoazijn past goed bij deze croque wafeltjes.