Granola met kurkuma, gember en honing

Heerlijk geurende  en verassend lekkere granola om je ochtend mee te beginnen of om over je salades te strooien !

Ingrediënten (voor 750 ml weckpot)

100 g havermout
150 g mengeling noten grof gehakt (pecan, cashew, hazelnoot, okkernoot.. )
75 g pompoenpitten
75 g kokosschilfers
2 tl kurkuma
3 el kokosolie
2 el bloemen honing
3 cm gember
Snuifje zeezout

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 150°
Doe alle droge ingredienten in een kom en meng
Smelt de kokosolie in een klein pannetje samen met de kurkuma, honing, zout en geraspte gember
Meng dit onder de droge ingrediënten en verdeel over een ovenplaat bekleed met bakpapier
Laat 10_12 min bakken tot mooie lichtbruine kleur

Afwerking

Laat afkoelen en bewaar in een gesloten bokaal.
Serveer bij je favoriete yoghurt en seizoensfruit.

Tip

heb je een vriend of vriendin die jarig is ?
Dan is dit een super lekker en leuk cadeau
Elke morgen denkt hij of zij aan jou, stel je voor ☺

Partners

In samenwerking met Biotona

met Potier Stone

en met Van Overstraeten