Watermeloenmargarita

  • 10min
  • 1 glas
  • Easy

Ingrediënten (voor 1 glas)

300 ml watermeloensap
2 eetlepels limoensap
ijsblokjes
fijne kokosbloesemsuiker
agavesiroop

Instructies

Schil de watermeloen, snijd hem in stukken, verwijder de pitten en mix ze met een staafmixer of in een blender.

Zeef het sap eventueel.

Voeg het limoensap en wat ijsblokjes toe en mix.

Doe wat kokosbloesemsuiker op een bordje.

Doe wat agavesiroop op een vinger en strijk ermee langs de randen van een glas.

Duw de rand van het glas in de kokosbloesemsuiker.

Vul het glas met watermeloensap.

Het is niet nodig om de watermeloen van tevoren in te vriezen. Je kunt gewoon verse watermeloen gebruiken. Als je echter wilt dat je watermeloenmargarita extra koud en verfrissend is, kun je enkele watermeloenblokjes invriezen en deze gebruiken als ijsblokjes in je cocktail.

Het is het beste om de watermeloenmargarita vlak voor het serveren te maken om de versheid en de beste smaak te behouden. Als je de cocktail echter van tevoren wilt maken, bewaar deze dan in de koelkast en voeg het ijs pas toe vlak voor het serveren.