Samenwerken met ons foodplatform

Elke dag sta ik met veel passie, plezier en een flinke dosis pit en peper in mijn keuken. Ik doe niets liever dan mijn culinaire kennis delen, smaakvolle producten ontdekken en anderen inspireren om lekker te koken. Love it!

Maar dat betekent niet dat ik onbezonnen achter de kookpotten sta, integendeel. Het kriebelt bij mij om zoveel mogelijk mensen te bereiken en het meest succesvolle foodplatform van België uit te bouwen. Samen met een professioneel team werk ik hard om die droom te verwezenlijken. En we zijn goed op weg! Maandelijks bereiken we meer dan 10 miljoen mensen over al onze platformen en de cijfers gaan in stijgende lijn.

Het geheim achter mijn succesrecept? Een trouwe fanbasis, zowel in Vlaanderen als Wallonië, en een doordachte, digitale 360°-aanpak. Wij spelen in op de laatste trends, kijken naar ‘the bigger picture’ en investeren continu in onze digitale kanalen (website, Facebook, Instagram, Pinterest, TikTok, YouTube en LinkedIn), zowel inhoudelijk als technisch.

Daarnaast hechten we veel belang aan een levendige look-and-feel. Mijn ‘joie de vivre’ is 100 % authentiek en dat wordt duidelijk gesmaakt. Die positieve vibes worden doorgetrokken naar alle aspecten van het foodplatform: van branding, over digitale content, tot storytelling.

Brengt jouw product de smaakpapillen in extase? Past je food company perfect in mijn visie? Ik wil er heel graag meer over weten! Contacteer ons gerust en als we een match zijn, surf je binnenkort misschien mee op mijn culinaire waves.

Contacteer ons