Cheeseburger Wrap

  • 20min
  • 4P
  • Easy

Een cheeseburger wrap? Jazeker, dat is een cheeseburger, maar dan niet tussen een soft bun geklemd, maar gevouwen in een wrap en gebakken in de pan! Grace is wel altijd te vinden om zulke dingen uit te proberen, dit is dus een heerlijke mix tussen een wrap en een hamburger. Zeker eens maken en let us know!

Ingrediënten

4 grote volkoren wraps
½ Icebergsla, in reepjes gesneden
4 rundsburgers
1 klontje boter
8 sneetjes cheddar kaas

Voor de saus: 
4 el mayonaise
3 el ketchup
1 el mosterd
1 kl azijn
1 rode ui, fijngesneden
2 zoetzure augurken, fijngesneden
1 kl lookpoeder

Bereidingswijze

Begin met het maken van de saus door alle sausingrediënten in een pot met deksel te doen. Sluit de deksel en schud alles goed door elkaar. Zet de saus opzij.

Bak de rundsburgers in een klontje boter naar wens.

Neem een wrap en leg hierop 2 sneetjes cheddar kaas. Smeer vervolgens wat van de saus over de kaas.

Voeg een handje gesneden Icebergsla toe boven op de saus, gevolgd door een gebakken burger.

Vouw de wrap dicht en bak deze aan beide kanten op een zacht vuur voor ongeveer 2 minuten per kant, totdat de wrap goudbruin en knapperig is.

Serveer de cheeseburger wraps onmiddellijk.

Tips

  • Experimenteer met verschillende soorten burgers zoals kippenburger, visburger of vegetarische burgers voor een variatie op dit gerecht.
  • Voeg extra toppings toe zoals tomaat, komkommer of avocado voor een frisse touch.