Sando sandwich met ham en kaas

  • 15min
  • 1P
  • Easy

Sando sandwich for the win! De meest populaire sandwich trend van het moment komt helemaal overgewaaid uit Japan en bestaat uit witte sneetjes brood met gepaneerd varkensvlees ertussen. Ik maak het iets Belgischer met volkoren brood en met lekkere hesp van bij ons, een sneetje belegen kaas erbij en extra groentjes. Rijkelijk belegde boterhammen, ingepakt in boterpapier en doormidden gesneden om de zalige vulling te zien. De heerlijk smeuïge  pepperbell spread maakt het helemaal af! 

Ingrediënten

2 grote vierkante sneden bruin/volkoren brood
3 sneetjes meesterlijke beenham
2 sneetje Belgische belegen kaas
4 fijne sneetjes tomaat
1 handvol courgettini
½ gem sla, fijn gesneden
1 el pepperbells spread

Pepperbell spread:
1 doosje pepperbells in olie 

Bereidingswijze

Doe de pepperbells zonder de olie in een cutter en mix tot een gladde spread.  

Verwijder het zwoerd van de ham.  

Smeer beide kanten van de snedes brood in met de spread. 

Beleg met beenham, kaas en tomaat. 

Voeg er nog een liefdevolle boodschap aan toe. Enjoy!

Partner

In samenwerking met “Lekker van bij ons”.

Ja, je kunt de sandwich van tevoren maken en in de koelkast bewaren. Houd er echter rekening mee dat het brood iets zachter kan worden naarmate het langer in de koelkast staat.

Hoewel het mogelijk is om de sandwich op te warmen in de magnetron, kan dit leiden tot een zachter brood en een minder knapperige textuur. Het is daarom aanbevolen om de sandwich koud te serveren of kort te verwarmen in een panini pers of koekenpan.

Zeker! Je kunt deze sandwich serveren als lunch of als onderdeel van een maaltijd met bijgerechten, zoals soep of salade, om het een complete maaltijd te maken.