Frozen cocktail van ananas, gin en munt

Ingrediënten (Voor 6 personen)

1 eetklare ananas
½ bot munt
3 el agave
Sap v 2 limoenen
240 ml herbalist Gin

Versiering :
Ananas schijfje
Muntblaadje

Zout voor de rand

 

Bereidingswijze

Steek 4 glazen in de diepvries
Snij het groen van de ananas en snij een volgende mooie schijf af als versiering, hou opzij
Schil de rest van de ananas, verwijder hart en snij in stukken en steek min 2 uur in diepvriezer
Doe dan de bevroren blokjes ananas, munt , agave, limoensap en gin in een blender
Mix tot alles fijn is
Draai de glazen op de ananas , dan in het zout
Verdeel de cocktail in glazen , werk af met ananas en munt
Dien onmidelijk op met een leuk rietje

Tip

Ook heerlijk met mango en dragon bv.

Partners

In samenwerking met Kenwood

Kenwood - Sofie Dumont

& The Herbalist Gin

The Herbalist - Sofie Dumont