Monsterhotdogs

  • 20min
  • 6P
  • Easy

Wij houden van freaky monsters. Deze zijn ook te gek op een communie- of lentefeest!

Ingrediënten (voor 6 personen)

9 grijze zachte sandwiches
9 kippenchipolata’s

10 zwarte olijven

Komkommerschijfjes :
1 gewassen komkommer
1 el ciderazijn

Dressing :
4 el mascarpone
2 kl honing
2 kl mosterd

Klein beetje honing om te kleven

Bereidingswijze

Bak de worstjes gaar in klontje boter.

Snij de komkommer in schijfjes en meng met de azijn.

Dressing :
Meng de ingrediënten onder elkaar. Doe er een deel van in een kleine spuitzak. Hiermee gaan we de tanden spuiten.

Snij de olijven in schijfjes. Dit worden de monsterogen. 🙂

Snij de sandwiches open.

Smeer er een laagje dressing over.

Beleg trapsgewijs met de komkommerschijfjes.

Leg daarop de worst.

Doe toe.

Afwerking

Kleef met klein beetje honing 2 schijfjes olijven erop

Teken gruwelige tanden op de worst met de dressing.

Laat de fun beginnen!

Het is het beste om de Monsterhotdogs vlak voor het serveren te maken, zodat ze vers en knapperig blijven. Je kunt wel de ingrediënten van tevoren voorbereiden, zoals het bakken van de worstjes en het snijden van de komkommerschijfjes.