Hapjes met cheesecake, parmaham en peer

Kleine hapjes in een glaasje, I love it!

Ingrediënten (voor 8 personen)

Zachte roomkaas:
1 potje roomkaas
peper en zout
1 scheutje melk
2 el yoghurt

Crumble:
4 el notenmengeling
1 snuifje zout
1 el honing
1 el olijfolie
1 el sesamzaad

Geroosterde peren:
2 grote harde peren
1 el honing
1 el olijfolie
zeste van 1 kleine citroen
paar takjes citroentijm

Afwerking:
8 sneetjes parmaham

Bereidingswijze

Snij de peren in schijfjes, meng ze met honing, tijm, olijfolie, zeste en sap van de citroen.
Spreid ze uit op een bakplaat met papier en laat 20 min roosteren aan 180°.
Cutter de noten grof met boter, een snuifje zout, honing en verdeel over een bakplaat met papier.
Rooster de notencrumble 12 min krokant in de oven op 180°, laat afkoelen.
Meng de roomboter tot een gladde massa met de kruiden, yoghurt en melk.
Verdeel de notencrumble, roomkaas en de peertjes in de glaasjes, dien onmiddellijk op!
Werk af met een half sneetje parmaham per glas