Lasagne noodles

  • 45min
  • 1p
  • Easy

Lasagne noodles, dit is de makkelijkste lasagne ever! Grace draait ze graag en makkelijk in elkaar, heel laagdrempelig en very satisfying. Alle klassieke ingrediënten van een lasagne zitten erin, maar ipv van lasagne vellen gebruikt Grace noedels die ze dresseert in laagjes. Maf en zo lekker, ik vind het top dat ze met een paar ingrediënten al haar potje kan koken, enkel met de oven help ik even!  

Ingrediënten (1 portie)

2 blokje noedels
300 ml passata of tomatensaus
250 ml kaassaus
1 sneetje  beenhesp
1 tomaat
80 g gemalen kaas

Bereidingswijze

Doe een lepel tomatensaus in een diepe ovenschotel. Leg er de noedels op en dan weer tomatensaus, sneetje hesp en tomaat in schijfjes, daarop kaassaus, en dan 2de blokje noedels, tomatensaus, kaassaus en sneetje tomaat en de gemalen kaas, zorg ervoor dat de noedels goed in de saus zitten zodat ze kunnen garen, dus liever een kleine hoge ovenschotel dan een brede lage.  

Bak 35 à 40 min in een oven aan 170°. Grace draait alles graag eerst door elkaar voor ze eet om af te koelen, wij niet 😉  

Ja, je kunt lasagne noodles invriezen om ze langer te bewaren. Zorg ervoor dat ze volledig afgekoeld zijn voordat je ze in een luchtdichte verpakking in de vriezer doet.