Croque Ibiza
Deze Croque Ibiza is supersimpel, maar net een tikkeltje anders door de Manchego kaas en Iberico ham. Lekker uit het vuistje en met een zachte aioli dip. Heerlijk om op te peuzelen in de zetel of om te delen met vrienden. Dat is instant geluk!
Ingrediënten per persoon
zuurdesembrood
Manchego kaas
Iberico ham
tomaatjes
aioli
Bereidingswijze aioli
Maak een mengeling van:
2 el volle yoghurt
3 el mayonnaise
sap van een halve limoen plus zeste
1 tl honing
1/2 tl chilipoeder
1/2 tl paprikapoeder
pezo
1 teentje look
Bereidingswijze croque
Snijd 2 sneden brood in de lengte.
Bestrijk met een halve tomaat.
Beleg met schijfjes kaas en hesp.
Leg de boterhammen in de grill op hoge stand (+/- 3 minuten)
Snijd voorzichtig om te vermijden dat je alle kaas eruit duwt.
Serveertip
Verteer je moeilijk look? Vervang dan de verse look door lookpoeder.