No bake brownies :)
Zalig en gezond tussendoortje!
Ingrediënten (voor 14 stuks)
270 g choco ( recept )
120 ml kokosbloesemsiroop biotona
220 g amandelpoeder
80 g hazelnoten, fijngehakt
300 g gesmolten chocolade (min 70 % cacao )
pistachenoten, grof gehakt
2 el gojibessen
snuifje fleur de sel
Bereidingswijze
Meng de choco, amandelpoeder, hazelnoten en kokosbloesemsiroop onder elkaar.
Schep er ballen van en laat 1 u opstijven in de koelkast.
Dompel in gesmolten chocolade (niet te warm ) en leg op plaat met bakpapier.
Bestrooi met pistachenoten, gojibessen en fleur de sel.
Laat opstijven en bewaar in de koelkast.
Tip
Je kan ook freewheelen met andere soorten poeder van noten : hazel, kokos…
Partners
In samenwerking met Kenwood
Ja, je kunt no-bake brownies invriezen om ze langer vers te houden. Bewaar ze in een luchtdichte vriescontainer en laat ze ontdooien in de koelkast voordat je ze serveert.
Je kunt no-bake brownies meestal ongeveer 4-5 dagen bewaren in de koelkast. Bewaar ze in een luchtdichte container om uitdroging te voorkomen. Het is belangrijk op te merken dat de textuur en smaak van no-bake brownies na verloop van tijd kunnen veranderen, dus het is het beste om ze binnen een paar dagen na het maken ervan op te eten voor de beste kwaliteit.