Ice Sandwiches

  • 30min
  • Next level

Voor Grace is het altijd ijsjesseizoen. Gebruik verse frambozen of frambozen uit de diepvries als je tijdens de winter zin hebt in een ijsje. In vanilleroomijs gedraaid en tussen een zachte brownie. Wat kan ik nog meer zeggen?

Ingrediënten voor de brownie

115 gr zachte boter
90 gr kokosbloesemsuiker
1/2 tl bakpoeder
1/2 tl bicarbonaat
50 gr cacaopoeder
1 snuifje zout
1 ei
190 gr bloem
120 ml melk

Ingrediënten voor de vulling

1 l vanilleroomijs
300 gr frambozen

Bereidingswijze

Mix de boter, suiker, het bakpoeder, de bicarbonaat, het cacaopoeder en een snuifje zout met de klopper en meng er een eitje onder.

Voeg al roerend met de spatel bloem en melk toe.

Meng tot je een homogene massa hebt.

Bedek een ovenplaat van ongeveer 40 op 27 cm met bakpapier en smeer de hoeken in met boter.

Smeer het deeg open op de bakplaat met een paletmes.

Bak het deeg 9 minuten in een voorverwarmde oven van 160°C.

Doe het vanilleroomijs met diepgevroren frambozen in de cutter. Roer af en toe om met een spatel.

Snij uit het browniedeeg 2 keer een bodem voor de stenen bakvorm van ongeveer 20 x 27 cm.

Leg een laag gebakken brownie in de stenen bakvorm. Verdeel hierover het frambozenijs en leg hierop een tweede laag gebakken brownie.

Plaats de bakvorm in de diepvries

Versnijd in kleine porties en omwikkel het onderste gedeelte met boterpapier zodat je je ijsje makkelijk kunt vasthouden.

Aanvallen maar!

Tip

De overschot van de brownie is ideaal als dessertje in de brooddoos.