Sofie Dumont

Top 10 Happy Moments: Ibiza & Belgium

Hier heb ik voor jullie mijn tien favoriete afleveringen verzameld. Samen met fantastische gasten, als Zwangere Guy, Jani kazaltzis, Bockie De Repper,… koken we de lekkerste gerechten op de mooiste plekjes in Ibiza en mijn eigen Pajottenland.

SOFIE IBIZA
Mijn beste adresjes in Ibiza

In deze update deel ik mijn nieuwste ontdekkingen van dit jaar: gezellige restaurantjes, koffiebars met topbarista’s, bakkerijen met versgebakken zuurdesembrood en heerlijke ontbijtjes. Ontdek al mijn favoriete hotspots!

Glazen Sofie Dumont Chef
Set van 6 duurzame en kleurrijke glazen

Ik ontwierp een collectie duurzame glazen met kleurrijke accenten in primair rood, geel en blauw. 100% upcycled & produced in India, uit gebruikte bierflessen. De kleur- accenten zijn met de hand aangebracht. Een ambachtelijk verhaal, dat ervoor zorgt dat elk glas volledig uniek is.

Vleesbrood Caprese met Krieltjes en Groenten in de Airfryer

Een klassiek Italiaans vleesbrood waar ik zongedroogde tomaten, mozzarella en basilicum doorheen meng. Ernaast serveer ik krieltjes met rozemarijn en knoflook, en gegrilde bloemkoolroosjes en paprika met wat curry.

APERO SET SOFIE DUMONT CHEF
Happy aperoset

100% handgemaakt met uitsluitend Belgische en met de hand gerecycleerde klei. Elk stuk is handgemaakt van A tot Z en daardoor uniek.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op ‘accepteren’ te klikken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.