Sofie Dumont
Scampi’s of reuzegarnalen, gebakken in boter en look met peterselie. Deze heerlijke klassieker zet je makkelijk en snel thuis op tafel.
In mijn keuken staan liefde, respect voor de ingrediënten, en zorg voor onze planeet centraal. Ik deel met jullie hoe deze passie mijn manier van boodschappen doen tot koken beïnvloedt, met het doel om onze ecologische voetafdruk te verkleinen.
Ik ontwierp een collectie duurzame glazen met kleurrijke accenten in primair rood, geel en blauw. 100% upcycled & produced in India, uit gebruikte bierflessen. De kleur- accenten zijn met de hand aangebracht. Een ambachtelijk verhaal, dat ervoor zorgt dat elk glas volledig uniek is.
Een crunchy avocado toast, met avocado en een pesto eitje erop. Heerlijk om als ontbijt, lunch of brunch klaar te maken. Een volledig receptje bereid in de handige Airfryer. Breakfast is served!
100% handgemaakt met uitsluitend Belgische en met de hand gerecycleerde klei. Elk stuk is handgemaakt van A tot Z en daardoor uniek.